AnaSayfa / Genel / Kahve falında oda dolusu süt görmek

Kahve falında oda dolusu süt görmek

Kahve falında oda dolusu süt görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında oda dolusu süt gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Kahve falında oda dolusu süt görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu güvercin görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında bir oda dolusu para görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında bir oda dolusu çiçek görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bir oda dolusu kıyafet görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oda dolusu ekmek görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına işarettir.

Kahve falında oda dolusu yemek görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulur.

Kahve falında bir oda dolusu ayakkabı görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir