AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovada süt görmek

Kahve falında kovada süt görmek

Kahve falında kovada süt görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, itibarını zedeleyeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kovada süt gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorum, fikir veya önerilerinizi eleştiri olarak görebilirler.

Kahve falında kovada süt görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kovalarda süt görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kovalarla süt görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kova kova süt görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalettir.

Kahve falında süt dolu kova görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına yorulur.

Kahve falında bir kova süt görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kova içinde süt görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kovayla süt taşımak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir