AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta süt görmek

Kahve falında yumurta süt görmek

Kahve falında yumurta süt görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında yumurta süt gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Kahve falında yumurta ve süt görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında süt ve yumurta görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta süt görmek işinin yoluna gireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında sütün içinde yumurta görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında süt yumurta görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüze yumurta görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta istemek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında rafadan yumurta görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir