AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden süt fışkırmak

Kahve falında memeden süt fışkırmak

Kahve falında memeden süt fışkırmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, şöhret ve hayır getireceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında memeden süt fışkırmak gördüyseniz:

  • Yapılan hareketlere bir şekilde tepki vermeniz gerekebilir.

Kahve falında memeden süt fışkırmak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memesinden süt fışkırmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden süt fışkırdığını görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütün fışkırdığını görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalettir.

Kahve falında göğsünden süt fışkırdığını görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, büyük bir yükten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sütünün fışkırdığını görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süt fışkırmak çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gögsünden süt fışkırmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir