AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi fare basmak

Kahve falında evi fare basmak

Kahve falında evi fare basmak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kazancının da artacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi fare basmak gördüyseniz:

  • Evinizin veya ailenizden birinin sağlıklı yapısını ilgilendiren konular veya sağlık konuları ön plana çıkabilir.

Kahve falında evi fare basmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya rivayet eder.

Kahve falında farenin kuyruğuna basmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet eder.

Kahve falında fare üstüne basmak el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına işaret eder.

Kahve falında ölü fareye basmak çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında fare ölüsüne basmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fareye basmak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, işlerin de yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında farenin üstüne basmak parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve su basmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir