AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin üzerinde dolaştığını görmek

Kahve falında farenin üzerinde dolaştığını görmek

Kahve falında farenin üzerinde dolaştığını görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında farenin üzerinde dolaştığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımınız üzerine yapılacak konuşmalar, tarzınız olmamasına rağmen zaman ayırmayı gerektirebilir.

Kahve falında farelerin dolaştığını görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında farenin üzerinde dolaştığını görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yeni işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin evde dolaştığını görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare doyurmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi dolaşırken görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde fare dolaştığını görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında evde dolaşan fareler görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda fare dolaştığını görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir