AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin üstünden atlamak

Kahve falında farenin üstünden atlamak

Kahve falında farenin üstünden atlamak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamanıı olasıdır.

Kahve falında farenin üstünden atlamak karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, yeni kısmetlere nail olacağına alamet eder.

Kahve falında kapının üstünden atlamak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabutun üstünden atlamak maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine delalettir.

Kahve falında arabaların üstünden atlamak hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına alamet eder.

Kahve falında çukurun üstünden atlamak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında suyun üstünden atlamak imkânlarının çoğalacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir