AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünden atlamak

Kahve falında mezarın üstünden atlamak

Kahve falında mezarın üstünden atlamak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak güzelliklerle dolacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak ona kavuşacağına, iyi anlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğin üstünden atladığını görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulur.

Kahve falında insan üstünden atlamak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, ana baba duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında insanların üstünden atlamak haneye bereket geleceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine yorulur.

Kahve falında kapının üstünden atlamak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan üstünden atlamak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir