AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak evlerine dünürcü geleceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Maddi şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarlıkların üstünden atlamak hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarların üstünden atlamak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında yılanların üstünden atlamak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin üstünden atlamak kısmetinin açılacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun üstünden atlamak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatının düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında kedinin üstünden atlamak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına yorulur.

Kahve falında atın üstünden atlamak cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir