AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli fare görmek

Kahve falında zehirli fare görmek

Kahve falında zehirli fare görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli fare gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında zehirli fare görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, anne baba duası alacağına işarettir.

Kahve falında fare zehir görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işarettir.

Kahve falında fare zehiri yemek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare zehiri içmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında fare zehiri almak hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, konfor içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında fare zehiri görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan zehiri görmek kendisini iyi hissedeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir