AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare zehiri görmek

Kahve falında fare zehiri görmek

Kahve falında fare zehiri görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, bilmediği duyguları tadacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında fare zehiri gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileri besleyecek planlar size iyi gelebilir.

Kahve falında fare zehiri yemek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında fare zehiri içmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare zehir görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına işarettir.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare zehiri görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, borçlarının ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli fare görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, her şeyin sarpa saracağına rivayet eder.

Kahve falında fare zehiri almak eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından zehirlendiğini görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir