AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare zehiri almak

Kahve falında fare zehiri almak

Kahve falında fare zehiri almak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, mutlu günler yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında fare zehiri almak gördüyseniz:

  • Farklı duruşunuz veya tuhaf tepkileriniz diğerlerini şaşırtabilir.

Kahve falında fare zehiri almak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında zehirli fare görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında fare zehiri görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında fare zehiri içmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında fare zehir görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında fare zehiri yemek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında zehirli balık görmek ruhen rahatlığa erileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir