AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare zehir görmek

Kahve falında fare zehir görmek

Kahve falında fare zehir görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında fare zehir gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme eğiliminiz kendi ihtiyaç veya isteklerinizi ihmal etmenize neden oluyor.

Kahve falında fare zehiri içmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında zehirli fare görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, maaşının artacağına delalettir.

Kahve falında fare zehir görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare zehiri almak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında fare zehiri görmek her konuda şansın yaver gideceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalettir.

Kahve falında fare zehiri yemek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında fare zehiri yediğini görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda zehirlenmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir