AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli balık görmek

Kahve falında zehirli balık görmek

Kahve falında zehirli balık görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli balık gördüyseniz:

  • Maddi açıdan sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında balıktan zehirlenmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet eder.

Kahve falında zehirli balık görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında soba zehirlenmesi görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında fare zehiri yemek hayattan yana umudunun kırılacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına inanılır.

Kahve falında zehirsiz yılan görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında zehirli kurbağa görmek düzenli bir işe girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli yılanlar görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında zehirli iğne görmek maddi açıdan nefes alınacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir