AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yutmak

Kahve falında fare yutmak

Kahve falında fare yutmak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında fare yutmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaların söz konusu olabilir.

Kahve falında fare yutmak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında zar yutmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek yutmak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bilezik yutmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kedi tüyü yutmak hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulur.

Kahve falında zehir yutmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takma diş yutmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir şey yutmak böylece işlerini yoluna sokacağına, sorunlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir