AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey yutmak

Kahve falında bir şey yutmak

Kahve falında bir şey yutmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında bir şey yutmak gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Kahve falında bir şey yutmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, onlar için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişleri yutmak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında karınca yutmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, zararını tamamen kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak yutmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saat yutmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük balık yutmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişini yutmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta yutmak günahkâr olacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir