AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehir yutmak

Kahve falında zehir yutmak

Kahve falında zehir yutmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, elindekileri de yitireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehir yutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza veya sevgi temalı ilişkilerinize zaman ayırmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında zehir yutmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılandan kaçmak alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zehirsiz akrep görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli ot görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, yüzünün hep güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından zehirlenmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılandan zehirlenmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, canla başla çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirli hayvan ısırması görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli hayvan görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir