AnaSayfa / Genel / Kahve falında zar yutmak

Kahve falında zar yutmak

Kahve falında zar yutmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, çok zor günler yaşayacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalettir.

Kahve falında zar yutmak gördüyseniz:

  • Belli başlıklarda harekete geçmeden önce gerçekleri öğrenmek için daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında zar yutmak kazancındaki verimliliğin artacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta zarı görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızlık zarının patladığını görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, çok tahsilli bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kızlık zarının yırtıldığını görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızlık zarı yırtılması görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kızlık zarı patlaması görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine işaret eder.

Kahve falında kızlık zarının bozulmasını görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir