AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek yutmak

Kahve falında örümcek yutmak

Kahve falında örümcek yutmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, birçok engelin aşılacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında örümcek yutmak gördüyseniz:

  • Sizden imkansız şeyler isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında örümcek yutmak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına inanılır.

Kahve falında hapı yutmak başarıya ulaşacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında metal yutmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi tüyü yutmak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare yutmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında sarımsak yutmak insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt para yutmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tükürük yutmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, isabetli adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir