AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yaralamak

Kahve falında fare yaralamak

Kahve falında fare yaralamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında fare yaralamak gördüyseniz:

  • Olan biten gelişmeler bazı konularda yaptığınız yanlışları görmenizi veya olması gerektiğinin üzerinde beklenti içerisine girmenin sonuçlarını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında fare yaralamak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı yaralamak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşla yaralamak hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çıkmaza düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adam yaraladıgını görmek kötü noktalara geleceğine, mali krize gireceğine inanılır.

Kahve falında düşmanını yaralamak yeni işlere gireceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet eder.

Kahve falında bebek yaralamak düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanı yaralamak uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına inanılır.

Kahve falında hayvan yaralamak beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir