AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşla yaralamak

Kahve falında taşla yaralamak

Kahve falında taşla yaralamak başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında taşla yaralamak gördüyseniz:

  • Şansınızın sevgi konularında size daha çok destek vermesi iyi bir fırsat olabilir.

Kahve falında taşla yaralamak bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini bıçaklayarak yaralamak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında kardeşini yaralamak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında at yaralamak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına yorulur.

Kahve falında baltayla birini yaralamak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında istemeden birini yaralamak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanını yaralamak kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına delalettir.

Kahve falında birinin kafasını yaralamak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir