AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam yaraladıgını görmek

Kahve falında adam yaraladıgını görmek

Kahve falında adam yaraladıgını görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında adam yaraladıgını gördüyseniz:

  • Değişimden hoşlanmıyor ya da değişikliğe karşı çıkıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla adam yaralamak iş dünyasında üne kavuşulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına delalet eder.

Kahve falında silahla adam yaralamak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, zenginlik kazanacağına alamet eder.

Kahve falında adam yaraladıgını görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında adam yaralamak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında birini bıçaklayarak yaralamak ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında baltayla birini yaralamak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşla yaralamak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir