AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve tavşan görmek

Kahve falında fare ve tavşan görmek

Kahve falında fare ve tavşan görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine delalettir.

Kahve falında fare ve tavşan gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya işle ilgili bir planınızı bir sonraki aşamaya taşımak için yeni kavramlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında tavşan ve fare görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan fare görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, merdiven atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare ve tavşan görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ tavşanı görmek hayattan yana keyif bulacağına, fal sahibinin kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında yeşil tavşan görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında tavşan tarafından ısırılmak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına alamet eder.

Kahve falında kirli tavşan görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, hayır işleri yapacağına delalettir.

Kahve falında çiftleşen tavşan görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir