AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağ tavşanı görmek

Kahve falında dağ tavşanı görmek

Kahve falında dağ tavşanı görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalettir.

Kahve falında dağ tavşanı gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dağ tavşanı görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işarettir.

Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında tavşan tarafından kovalanmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşana yemek yedirmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tavşan hediye almak büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kutuda tavşan görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Kahve falında yavru tavşan öldürmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine delalet eder.

Kahve falında tavşan ve keçi görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir