AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli tavşan görmek

Kahve falında kirli tavşan görmek

Kahve falında kirli tavşan görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, muradına ereceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli tavşan gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapmanız veya arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz evinizi ya da ailenizi ilgilendiren sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kirli tavşan görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir tavşan görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oturan tavşan görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden çok tavşan görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yavrulu tavşan görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde tavşan görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında iki tavşan görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalettir.

Kahve falında çiftleşen tavşan görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir