AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tavşan görmek

Kahve falında yeşil tavşan görmek

Kahve falında yeşil tavşan görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, ne yapacağını şaşıracağına delalet eder.

Kahve falında yeşil tavşan gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Kahve falında yeşil tavşan görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah tavşan görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, düşmanların barışacağına inanılır.

Kahve falında siyah tavşan yakalamak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında koyun tavşan görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında pembe tavşan görmek bunalıma gireceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında tavşan doğumu görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında minik tavşan görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşanı doğururken görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir