AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan fare görmek

Kahve falında tavşan fare görmek

Kahve falında tavşan fare görmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan fare gördüyseniz:

  • Kıskançlık nedeniyle kayıplar yaşanabilir.

Kahve falında tavşan fare görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan ve fare görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında fare ve tavşan görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında dişi tavşan görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında evinde tavşan görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında canlı tavşan yemek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşanın doğum yaptığını görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşan yakalamaya çalışmak işlerinin bu sayede açılacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir