AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük kertenkele görmek

Kahve falında çok büyük kertenkele görmek

Kahve falında çok büyük kertenkele görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, doğru adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük kertenkele gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Kahve falında çok büyük kertenkele görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük kertenkele görmek mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük kertenkele görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında büyük bir kertenkele görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında büyük yeşil kertenkele görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına yorulur.

Kahve falında evde büyük kertenkele görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zıplayan kertenkele görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir