AnaSayfa / Genel / Kahve falında kararmış altın görmek

Kahve falında kararmış altın görmek

Kahve falında kararmış altın görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, geniş geniş yaşayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kararmış altın gördüyseniz:

  • Yardım etme konusunda kararsız veya isteksiz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kararmış altın görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, işinde en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında kararmış altın bilezik görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet eder.

Kahve falında kararmış tencere görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişan kararı almak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, bazı sırların açığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kararmış yüz görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında kararmış kolye görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü kararmış görmek birçok ortaklık kurulacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret eder.

Kahve falında bebek yapmaya karar vermek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir