AnaSayfa / Genel / Kahve falında kararmış gümüş görmek

Kahve falında kararmış gümüş görmek

Kahve falında kararmış gümüş görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kararmış gümüş gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bir kişiye yaklaşımınızı değiştirmeniz daha olumlu sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında kararmış gümüş görmek mesleğine dört elle sarılacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kararmış gümüş kolye görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, özel muamele göreceğine işarettir.

Kahve falında kararmış gümüş yüzük görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kararmış görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek yapmaya karar vermek herhangi zarara uğramayacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine inanılır.

Kahve falında boşanma kararı aldığını görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında karar vermek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında boşanma kararı görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, de zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir