AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev almaya karar vermek

Kahve falında ev almaya karar vermek

Kahve falında ev almaya karar vermek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ev almaya karar vermek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ev almaya karar vermek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında araba almaya karar vermek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle evlenme kararı almak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenmeye karar vermek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evlenme kararı almak yaraların merheminin bulunulacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında karar defteri görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında insanı kararmış görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işarettir.

Kahve falında yüzü kararmış görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, istediği yola çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir