AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba almaya gitmek

Kahve falında araba almaya gitmek

Kahve falında araba almaya gitmek eline geçen malları tutamayacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında araba almaya gitmek gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında araba almaya gitmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ev almaya gitmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında köpek almaya gitmek işlerin iyiye gideceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında almanya gitmek gülen yüzünün solacağına, zorluklarının kalmayacağına işarettir.

Kahve falında parfüm almaya gitmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp camiye gitmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyiz almaya gitmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında valiz alıp gitmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir