AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek almaya gitmek

Kahve falında köpek almaya gitmek

Kahve falında köpek almaya gitmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, başarılarını ispat edeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına yorulur.

Kahve falında köpek almaya gitmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında köpek almaya gitmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulur.

Kahve falında su almaya gitmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında almanyaya gideceğini görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında halı almaya gitmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında araba almaya gitmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına delalettir.

Kahve falında gelin almaya gitmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta almaya gitmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yumurta almaya gitmek büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir