AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare taşlamak

Kahve falında fare taşlamak

Kahve falında fare taşlamak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında fare taşlamak gördüyseniz:

  • Zevk aldığınız ilişkileri beslemeniz gerekiyor.

Kahve falında fare taşlamak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında şeytan taşladığını görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanı taşlamak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan taşlamak en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına yorulur.

Kahve falında pencere taşlamak insanların saygısının kazanılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kartal taşlamak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında adam taşlamak hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi taşlamak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir