AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan taşlamak

Kahve falında yılan taşlamak

Kahve falında yılan taşlamak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, güzel haberlerin alınacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan taşlamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri ne kadar zorlarsanız istediğinizi almanız da o kadar zorlaşabilir.

Kahve falında yılanı taşlamak çoluk çocuğundan zarar göreceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan taşlamak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında domuz taşlamak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeği taşlamak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere taşlamak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerini taşladığını görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Kahve falında araba taşlamak işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında armut taşlamak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir