AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal taşlamak

Kahve falında kartal taşlamak

Kahve falında kartal taşlamak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, hidayete ereceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, ilim irfan sahibi olacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kartal taşlamak gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar çözüm üretilmesinde faydalı olabilir.

Kahve falında kartal taşlamak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında armut taşlamak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında şeytan taşlamak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanları taşlamak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin taşlamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, içine fesat düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç taşlamak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanı taşlamak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tilki taşlamak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir