AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam taşlamak

Kahve falında adam taşlamak

Kahve falında adam taşlamak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında adam taşlamak gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Kahve falında adam taşlamak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında yılan taşlamak kazancın her daim artacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domuzu taşlamak borç batağına düşeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kabede şeytan taşlamak kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birbirini taşlamak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında inek taşlamak sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuz taşlamak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında erkek taşlamak sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir