AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere taşlamak

Kahve falında pencere taşlamak

Kahve falında pencere taşlamak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, dayanışma içinde kalacağına, enerjisini toplayacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına delalettir.

Kahve falında pencere taşlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza dikkat edin.

Kahve falında pencere taşlamak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaç taşlamak kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, galibiyetlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında köpek taşladığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt taşlamak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi taşlamak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanı taşlamak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kabede şeytan taşlamak hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü taşlamak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir