AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi taşlamak

Kahve falında kediyi taşlamak

Kahve falında kediyi taşlamak çok büyük kısmetlere sahip olacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, oğlu evli ise boşanacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi taşlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Kahve falında kedi taşlamak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında kara kedi taşlamak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi taşlamak sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında domuzu taşlamak büyük ses getirecek işlere girileceğine, ilim irfan öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında eşini taşlamak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı taşlamak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında çakal taşlamak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, garanti olacak bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında kaplumbağa taşlamak ona göre davranacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir