AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanı taşlamak

Kahve falında insanı taşlamak

Kahve falında insanı taşlamak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanı taşlamak gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Kahve falında insan taşlamak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanı taşlamak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kötü günlerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında insanları taşlamak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalettir.

Kahve falında bir insanı taşlamak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü taşlamak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına inanılır.

Kahve falında köpek taşlamak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında şeytanı taşlamak sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında it taşlamak içine kapanacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir