AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare sürüsü görmek

Kahve falında fare sürüsü görmek

Kahve falında fare sürüsü görmek masabaşı bir işe girileceğine, bütçesinin genişleyeceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare sürüsü gördüyseniz:

  • İç sesinizi dinlemelisiniz.

Kahve falında bir sürü fare öldürmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü fare görmek kafasını toparlayacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü beyaz fare görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde fare görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü siyah fare görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında sürüyle fare görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında fare sürüsü görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir