AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü beyaz fare görmek

Kahve falında bir sürü beyaz fare görmek

Kahve falında bir sürü beyaz fare görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü beyaz fare gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştınız sonra iyiden iyiye kaybediyorsunuz.

Kahve falında bir sürü beyaz fare görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü küçük fare görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, yeni denemelerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında sürüyle fare görmek onlara çok bağlı olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü siyah fare görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü ölü fare görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına yorulur.

Kahve falında sürü halinde fare görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare sürüsü görmek işlerinde berekete kavuşacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir