AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürü halinde fare görmek

Kahve falında sürü halinde fare görmek

Kahve falında sürü halinde fare görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sürü halinde fare gördüyseniz:

  • Üst üste gelen davet ya da kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sürü halinde fare görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürü halinde kuşlar görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında sürü halinde balık görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde karga görmek onlar tarafından çok sevileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sürü halinde yılan görmek sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına inanılır.

Kahve falında sürü halinde koyun görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde aslan görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sürü halinde kedi görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir