AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü fare öldürmek

Kahve falında bir sürü fare öldürmek

Kahve falında bir sürü fare öldürmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, aylık gelirinin artacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü fare öldürmek gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmemeniz gerekiyor.

Kahve falında bir sürü fare öldürmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü ölü fare görmek zor bir döneme girileceğine, güzel günlerin kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü fare görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret eder.

Kahve falında sürü halinde fare görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü küçük fare görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında fare sürüsü görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü beyaz fare görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir