AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü fare görmek

Kahve falında bir sürü fare görmek

Kahve falında bir sürü fare görmek suçlamalardan aklanılacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü fare gördüyseniz:

  • Aşırı çalışmak veya arzu ettiğiniz rakamlarda gelir elde edememekse sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında sürüyle fare görmek rahat bir hayata kavuşacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü beyaz fare görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü ölü fare görmek işsizin iş bulacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü fare öldürmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürü halinde fare görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü fare görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında fare sürüsü görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, harcama gücünün artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir