AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürüyle fare görmek

Kahve falında sürüyle fare görmek

Kahve falında sürüyle fare görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında sürüyle fare gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Kahve falında bir sürü fare görmek gücünün azalacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürüyle fare görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü fare öldürmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare sürüsü görmek yarardan çok zarar getireceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sürü halinde fare görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü siyah fare görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü ölü fare görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü fare yavrusu görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir