AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare sesi duymak

Kahve falında fare sesi duymak

Kahve falında fare sesi duymak duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, çok başarılı olacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işarettir.

Kahve falında fare sesi duymak gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir.

Kahve falında fare sesleri duymak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında fare sesi duymak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare sesi görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kimsenin sesini duymak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında baba sesini duymak ağız tadının kaçacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ruh sesi duymak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kalbinin sesini duymak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında telefon sesi duymak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir