AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbinin sesini duymak

Kahve falında kalbinin sesini duymak

Kahve falında kalbinin sesini duymak bir sebeple çok zorlanacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına işarettir.

Kahve falında kalbinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Haklarınızı savunmanız gereken durumlar oluşabilir.

Kahve falında kalbinin sesini duymak sevinileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Kahve falında bayan sesi duymak esenleyeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sesini duymak yersiz yere suçlanacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın ses duymak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annemin sesini duymak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında ses duymak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına delalet eder.

Kahve falında yılan sesi duymak işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir