AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare sesi görmek

Kahve falında fare sesi görmek

Kahve falında fare sesi görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare sesi gördüyseniz:

  • Gelecekte yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişileri belirlemeniz gerekiyor.

Kahve falında fare sesi duymak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare sesi görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında fare sesleri duymak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek sesi duymak hayallerin yarıda kalacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tak tak ses duymak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında evliyanın sesini duymak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda erkek sesi duymak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında patronun sesini duymak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir