AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon sesi duymak

Kahve falında telefon sesi duymak

Kahve falında telefon sesi duymak işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, çok zarar göreceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon sesi duymak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleri hatırlamanız mevcut sorunların çözümünde size yardımcı olabilir.

Kahve falında telefondan ses duymak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda sevdiğinin sesini duymak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında telefonda kadın sesi duymak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında telefonda ses duymak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında telefonda erkek sesi duymak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında telefon sesi duymak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında telefon sesi görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında ölenin sesini duymak kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir